Nieuwe leden

Van Putten Camperplezier


Een rondreis? Een campingplaats in Frankrijk? Kamperen in de natuur? Beleef luxe en comfort in een camper van Van Putten Camperplezier!
Van Putten Camperplezier is een verhuurbedrijf van luxe motorhomes in Zeeland. Van Putten is natuurlijk geen onbekende naam in Terneuzen. Als ondernemer weet Wim van Putten wat klanten belangrijk vinden. Kernwaarden als persoonlijk, kwaliteit, eerlijk en open vindt hij daarbij vanzelfsprekend.

Een camper huren bij Van Putten Camperplezier betekent ‘compleet’ huren. Dus inclusief een volle gasfles, toiletvloeistof, (keuken) inventaris, zonneluifel, zonnepaneel, tuintafel en stoelen en fietsendrager (max. totaal 60 kg). Zelf zorgt u voor bad-, bed- en keukenlinnen. Natuurlijk krijgt u persoonlijk uitleg voordat u de weg op gaat. Op deze manier vertrekt u zorgeloos en goed geïnformeerd op vakantie. Ook een camper-rijtraining is mogelijk. Tijdens deze rij-training van 90 minuten krijgt u instructie krijgt van een erkende rijinstructeur.

Meer weten?
Kijk op: www.vanputtencamperplezier.com

Teslon – Elektrotechnische groothandel


Teslon is een elektrotechnische groothandel. U vindt het bedrijf aan de Lange Reksestraat 21q (direct achter McDonald's). Teslon is hét adres voor iedereen die actief is met klussen waarbij elektra komt kijken, zoals renovatie, aanbouw- en verbouwwerkzaamheden. Voor al deze werkzaamheden kunt u de materialen direct afhalen aan de balie of bestellen. Indien nodig, worden de materialen op locatie bezorgd.

Teslon is een kleine, flexibele en efficiënte organisatie met een uitgekiend evenwicht tussen (online ) dienstverlening en service aan de afhaalbalies. Dit betaalt zich uit in de beste prijs voor de klanten. Door de voorraad en werkwijze staat uw bestelling in no time dichtbij en compleet voor u klaar. Kenmerkend voor Teslon is verder de ruime lokale voorraad, goed advies en deskundige hulp.  Elektrisch materiaal nodig? Teslon is elke werkdag bereikbaar van 8 tot 17 uur via telefoon, mail, whatsapp of aan de balie.

Meer weten?
Kijk op: www.teslon.nl


 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid