Nieuw TZW-lid: Trend Workwear

Nieuw TZW-lid: Trend Workwear

“Ik denk dat het goed is om als ondernemer aan te sluiten bij andere ondernemers. De TZW biedt die mogelijkheid met prettige en interessante ledenbijeenkomsten, waaronder Prinsjesdag.”

We spreken Ellen Kox, directeur-eigenaar van Trend Workwear. Dit bedrijf is sinds kort lid van ondernemersvereniging TZW. We stellen haar 5 vragen.

Wat doet Trend Workwear in Terneuzen, en met hoeveel mensen?
“Wij leveren werkkleding, bedrijfskleding, maar ook schoenen en pbm’s, zoals valbescherming, dat we overigens ook keuren. Tevens bieden een wasservice. Kenmerkend voor ons bedrijf is onze toegankelijkheid en de korte lijnen. We vinden het belangrijk om onze klanten of de werknemers van onze klanten op een persoonlijke manier welkom te heten en goed te adviseren. We nemen daarvoor alle tijd die nodig is en zijn ook op zaterdagochtend open. Voor veel klanten houden we een voorraad aan, zodat we snel kunnen leveren. Rondbrengen doen we ook, zowel in Zeeuws-Vlaanderen als in de rest van Zeeland en Vlaanderen. Nagenoeg alle kleding wordt voorzien van een logo middels bedrukking of borduren. Met een team van vijf mensen kunnen we altijd snel schakelen. Ook mijn zoon Gijs Compiet is actief binnen het bedrijf en met de tijd zal hij de zaak overnemen. Gijs bezoekt eveneens de evenementen van TZW.”

Wat zijn momenteel belangrijke uitdagingen?
“De belangrijkste uitdaging op dit moment is werkgevers overtuigen van het belang van goede, up to date kleding. Voor werknemers, zekere de jongere instroom, is dat belangrijk. Jonge mensen vinden het leuk om er ‘smoothy en strak’ bij te lopen. Ik ben ervan overtuigd dat, niet alleen comfortabele maar ook mooie werkkleding en goed passende werkschoenen belangrijke arbeidsvoorwaarden zijn. Het draagt niet alleen bij aan beter en comfortabeler werken, maar heeft ook effect op het ziekteverzuim. Zo mag je de gevolgen van slechte of slecht zittende werkschoenen niet onderschatten. Wij denken graag mee over mooie, functionele kleding, waarin medewerkers goed en veilig kunnen werken met een optimale uitstraling voor het bedrijf.”

Waarom kiest Trend Workwear voor Terneuzen?
“Bij de overname van Trend Workwear, was het bedrijf al in Terneuzen gevestigd. Een prima keuze natuurlijk, want we zitten hierdoor dicht bij waar alle (industriële) bedrijvigheid is. We zijn actief tussen onze klanten en zijn daardoor goed bereikbaar en snel ter plaatse.”

Wat vind je eigenlijk zelf van Terneuzen?
“Terneuzen is een groene stad aan het water. Ik houd van de zee en geniet van het uitzicht over de Westerschelde. Je kunt overal leuke mensen ontmoeten. Zelf ben ik recent gestart met padel bij TC Animo. Een leuke vereniging met tal van gezellige mensen om een balletje mee te slaan.”


Waarom lid van ondernemersvereniging TZW?
“Aansluiten bij andere ondernemers vind ik belangrijk, evenals deel uitmaken van een sterk netwerk, waar je nieuws en andere wetenswaardigheden kunt delen met elkaar.”

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid