Nieuw TZW-lid: DEHA Engineering

Nieuw TZW-lid: DEHA Engineering

“TZW is een belangrijk netwerk. Het is goed daarvan deel uit te maken. Bovendien, het lidmaatschap is een goede manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de gemeente.”

We spreken Johnny de Haan, directeur-eigenaar van DEHA Engineering. Dit bedrijf is sinds kort lid van ondernemersvereniging TZW. We stellen hem 5 vragen.

Wat doet DEHA Engineering in Terneuzen, en met hoeveel mensen?
“DEHA Engineering is gespecialiseerd in hogedruk water. Daarnaast zijn we een professionele partner voor het uitvoeren van onderhoud-, revisie-en/of reparatiewerkzaamheden aan bestaande, industriële installaties. We doen veel, want daarnaast verkopen en verhuren we hogedrukreinigers, -trailers enzovoorts. Tot slot zijn wij, als één van de weinige bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen, een erkend keuringsbevoegd bedrijf voor hogedruk installaties. Dat alles doen we met 17 mensen, vanuit onze locatie in de Koegorspolder en vanuit een dependance bij Indaver in Hoek.”

Wat zijn momenteel belangrijke uitdagingen?
“De belangrijkste uitdaging is misschien wel de arbeidsmarkt voor technisch personeel. Ik heb 17 mensen in dienst, maar heb werk voor zeker 20 man. Die beperkte capaciteit is soms lastig. Ik wil geen ‘nee’ verkopen en klanten niet teleurstellen. Verder doen we veel aan ontwikkeling. Onze klanten weten dat. Vaak komen zij met een specifieke vraag, waarmee onze engineers vervolgens aan de slag gaan. Interessant is ook dat wij betrokken zijn bij de ontwikkeling van elektrisch aangedreven hogedruktrailers in plaats van de huidige diesel aandrijving. Wij zijn hoofddealer van DIBO en zij hebben ons vanwege onze expertise gevraagd om hierin mee te denken.”

Waarom kiest DEHA voor Terneuzen?
“Ik ben mijn bedrijf als zzp-er gestart in Hoek. De groei zat er snel in. Toen ik de kans kreeg een werkplaats en huis over te nemen in Eede, heb ik dat gedaan. In 2016 zijn we verhuisd naar de Koegorspolder. Waarom? Ik wilde voor wat betreft onze maintenance activiteiten dichter bij de klanten zitten. We bieden 24/7 service en klanten waarderen het, dat we snel ter plaatse kunnen zijn.”

Wat vind je eigenlijk zelf van Terneuzen?
“Terneuzen is een prima stad om te ondernemen. Er is volop werk, er zijn leuke bedrijven en een gezonde concurrentie.”

Waarom lid van ondernemersvereniging TZW?
“Het is goed om een netwerk te onderhouden. Bovendien, we hebben sinds kort een vertegenwoordiger in dienst, Jessica Bril. Ook voor haar is het fijn om bij een netwerk als TZW te kunnen aansluiten.”

 

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid