Prinsjesdagevenement 2018

- Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk -

‘Verbinden met Vlaanderen’ is het thema van het jaarlijkse Prinsjesdag evenement van TZW. Ons spreker Bert Kruismans sluit hier perfect bij aan. Hij maakte ooit een tour door Nederland met 'België voor Beginners’ en schreef een historisch boek over België en Nederland ‘Ons 200-jarige koninkrijk, de waarheid over België en Nederland’.

De ambiance is deze avond ronduit ‘plezant’. In de sfeer van een Belgisch café ontvangen we u en uw gasten. Ook het buffet heeft een Vlaams tintje evenals het voorafgaande VIP-arrangement voor de belangrijkste sponsoren. Natuurlijk komen de wensen van ondernemend Terneuzen aan bod. Aan de toog in een ouderwets gezellig café gaat Maikel Harte hierover in gesprek met burgemeester Lonink en enkele andere ‘stamgasten’.

Met ruim 300 aanwezigen is Prinsjesdag van TWZ een evenement dat u als ondernemer niet kunt én wilt missen. Meld u daarom nu aan! Prinsjesdag valt dit jaar op 18 september. We ontvangen u graag bij Automobielbedrijf Moret B.V.

TZW leden hebben recht op 2 gratis toegangskaarten. Extra kaarten kosten € 75,= p/st.

Niet leden kunnen voor dit evenement toegangskaarten kopen á € 75,= p/st. Vraag als niet lid een account aan om een bestelling te plaatsen.

Locatie

Automobielbedrijf Moret B.V.
Handelspoort 6
4538 BN  Terneuzen

Programma

17.00 Ontvangst met hapje en drankje
18.00 Opening door de voorzitter
18.15 In gesprek over ‘het koffertje’ o.l.v. Maikel Harte
18.45 Presentatie door Bert Kruismans
19.30 Start Vlaams buffet

Uitnodiging kwijt of aangevraagde kaarten beheren?
Klik hier om de link opnieuw aan te vragen.

- Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk -

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid