Ledenbijeenkomst De Kraag

- Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk -

Eindelijk, eindelijk is het zover dat we u kunnen uitnodigen voor een ledenbijeenkomst van onze ondernemersvereniging. Helaas is een evenement als Prinsjesdag, met de huidige coronamaatregelen, niet mogelijk, maar gelukkig kunnen we een aantrekkelijk alternatief bieden. Dat doen we op dinsdag 14 september a.s.

We nodigen u van harte uit voor onze barbecue bij Brasserie De Kraag (Terneuzensestraat 89, Zaamslag). We ontvangen u vanaf 18.00 uur en steken om 18.30 uur de barbecue aan. Het buffet wordt gevuld met onder andere stokbrood en kruidenboter, salades, hamburgers, spareribs, kipsaté, speklapjes en scampispiezen. Voor de vegan eters zijn er groentespiezen, vegetarische hamburgers en vegetarische worstjes.

Stap op zeepkist!

We bieden u vooral graag de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en informeel bij te praten. Omdat we elkaar zo lang niet gezien hebben, nemen we een ‘zeepkist’ mee. Ieder van u die graag bijzonder bedrijfsnieuws met de leden deelt, kan dit doen vanaf de ‘zeepkist’. Interesse? Geef dit dan vooraf even bij ons aan via secretariaat@tzw.nl.

Verken de kreek op een sup

Deze bijeenkomst bij De Kraag biedt u tevens de kans om de kreek te verkennen op een sup (stand up paddle)! De sups zijn zeer stabiel, dus het suppen is eenvoudig onder de knie te krijgen. Wilt u ontdekken hoe leuk suppen is? Doe dan mee met de speciale sup clinic. Deze start om 16.00 uur en duurt circa 1,5 uur.

Meedoen?

Wij hopen veel leden te mogen ontmoeten bij deze bijeenkomst. Wilt u erbij zijn? Meld u dan nu aan voor de barbecue of de barbecue + sup clinic.

Afmelden kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Bij niet tijdig afmelden, zijn we genoodzaakt 60 euro (barbecue)/ 75 euro (barbecue + sup) p.p. in rekening te brengen.

Wilt u een vegan keuze maken, eet u halal of heeft u een dieet waarmee we rekening moeten houden? Laat dat dan even weten via secretariaat@tzw.nl of opmerking tijdens het reserveren.

Voor leden en genodigden
Uitnodiging kwijt of aangevraagde kaarten beheren?
Klik hier om de link opnieuw aan te vragen.

- Inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk -

Om deze site goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid